روش کاهش هزینههای عملیاتی در کارخانجات نساجی
صنعت نساجی که قدمت آن به آغاز انقلاب صنعتی برمی گردد و در منطقه آسیا و اقیانوسیه در حال رشد می باشد، ۴۶ درصد از بازار جهانی را از آن خود کرده است.
سهم زیاد این صنعت در بازار نتیجه حضور قوی پارچه، پوشاک و لوازم خانگی و دیگر امکانات موجود در این صنعت می باشد. علاوه بر این، رشد پارچه های بافته شده در بخش فرعی، یعنی صنعت نساجی فنی باعث بالا رفتن نرخ رشد ترکیبی سالیانه (CAGR) در این صنعت شده و تا سال 2020 به ارزش 842.6 میلیارد دلار می رسد.
با این حال، در کنار روند رو به رشد بازار، صنعت نساجی در برابر چالشهای موجود، به ویژه برای بالا نگه داشتن خواستههای مصرف کنندگان، ایجاد ارتباط دیجیتالی و کانالهای تجارت الکترونیک به تلاش خود ادامه میدهد. تکنولوژیهای جدید و نوآورانه به تدریج جایگزین فرآیندهای تولید سنتی میشوند.
به منظور رقابتی نگه داشتن بازار، تولید کنندگان در بخش تحقیق و توسعه سرمایهگذاری های بسیاری کردهاند تا هزینههای عملیاتی را کاهش داده، جذب و بهرهوری را به حداکثر برسانند، و آلودگی و ضایعات را کاهش دهند و به تولید پایدار دست پیدا کنند.
نوآوری هایی مانند هوش مصنوعی، تجزیه و تحلیل پیشگویانه و دستگاه های دارای قابلیت اینترنت اشیا (IoT) به عوامل محرک برای همه افراد در صنعت نساجی تبدیل شدهاند تا به رهبری چهارمین انقلات صنعتی برای توسعه کنترل خودکار در فرایندهای مختلف تولید نساجی کمک کند.
ماشین آلات اتوماتیک همچنان به طور جدی به چالش های مداوم صنعت نساجی پی می برند، اما ماشین آلات پیشرفته امروزی بدون کمپرسورهای هوا کامل نیستند. کمپرسورها با استفاده از نقش حیاتی آنها در کنترل هوا برای ماشین آلات و ابزارهای نساجی، به اندازه 60 ماشین در یک کارخانه تولید نساجی مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین کمپرسورهای هوا به عنوان چهارمین ابزار مهم در کارخانجات نساجی، برای زاویه های خودکار، سوپاپ های پنوماتیک در تولید نخ ها و پارچه، پارچه بافی، ریسندگی و بافندگی استفاده می شود. بعلاوه در برقرسانی به ابزارهایی که از تجهیزات تولید کارخانه و محیط آن در شرایط بهینه که باید به تمیزی و بهرهوری اهمیت داد، اطمینان حاصل میکنند.